Top Ad unit 728 × 90

recent

“Ya Allah!!.. Apa Aku Dah Buat, Aku Malu, Hantar Gambar B*gel Kat Jantan”

Inilah padahnya bila tak nak dengar nasihat! Sekarang ni, tanggung lah malu tu sampai mati! Bila bercinta tak ingat dunia, merelakan jer si jantan memperlakukan apa saja kat atas diri tu..


“Ya Allah!!.. Apa Aku Dah Buat, Aku Malu, Hantar Gambar B*gel Kat Jantan”

Ada setengah tu ada juga yang cetek akal, menyerahkan diri dengan rela hati kepada jantan kerana sanggup melakukan apa saja untuk cinta yang hingga ‘jannah’ tu!

Jannahlah sangat yer! Lepas dah putus, semuanya menjahanamkan hidup jer.. Betul tak?? Itulah yang berlaku kepada minah di atas tu, cer korang baca status yang dimuat naik di laman WeChatnya tu.. Tak boleh blah lagi tu, siap dengan gambar acah-acah nak bunuh diri..

Aikks! Nak bunuh diri pun perlu ambil gambar ke?? Cerita yang dimuat naik minah tu kononnya keluarga dia sudah mendapat tahu perbuatan terkutuknya yang dilakukan selama ni bersama si boyfriend..

Keluarganya mendapat tahu yang dia dok tergedik-gedik menghantar gambar bogel kat si boyfriend dan tak tahu nak letak mana muka tu dah! Malu sampai dah ‘penat’ nak hidup, sebab tu dia acah-acah pegang pisau kononnya nak bunuh diri!


Hah! Itulah diikutkan sangat dengan nafsu sampai hantar gambar bogel sendiri kat boyfriend, kononnya nak membuktikan cinta bagai lah sangat noh.. Bila dah jadi macam tu, barulah nak menyesal bagai yer!

Menyesal tu dah bagus! Maybe lepas ni dia tak akan mengulangi kesilapan yang sama, betul tak?? Tapi sangkaan Miss tu meleset.., dia malu dengan perbuatan terkutuk sendiri, tapi nak bunuh diri pulak! Haishh! Berapa banyak lagi dosa dia nak kumpul yer??



Dah betul-betul bersedia nak bertemu Tuhan ke dengan dengan keadaan penuh dosa tu?? Dah bersedia nak menerima balasan ke, atas perbuatan yang dilakukan di atas dunia ni??

Bila difikirkan, mesti tak nak terima semua tu.. Betul tak?? Mesti nak bertemu dengan Tuhan dalam keadaan bersih dari dosa.. Kalau macam tu, Miss nasihatkan lain kali guna akal sebelum buat apa-apa yer!

Jangan asyik layan kesawitan bercinta sampai tak ingat dunia, mohon jadi pengajaran.. Lagi satu tu, tak perlulah nak buat ‘drama’ macam tu.. Menyampah pulak tengok, huh!!

Sumber - MissHana

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

“Ya Allah!!.. Apa Aku Dah Buat, Aku Malu, Hantar Gambar B*gel Kat Jantan” Reviewed by Adam Hakimie on May 24, 2016 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by OhDunia.My © 2014 - 2015
Share by GFXFree.Net

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.