Header Ads

 • Terkini

  Aktres Mesir Jadi Mangsa Guraun Kasar Program TV Dengan Isu Pengganas

  Kaherah: Seorang aktres Mesir menjadi mangsa gurau kasar ketika satu program televisyen apabila menyangka diserang Daish, malah dipaksa memakai tali pinggang dimuatkan ‘bom’ menyebabkan wanita itu menjerit ketakutan.


  Aktres Mesir Jadi Mangsa Guraun Kasar Program TV Dengan Isu Pengganas

  Heba Magdy dijadikan mangsa dalam rancangan televisyen ‘Mini Daesh’ yang menggunakan pelakon berpakaian ala tentera serta membawa bendera Daish untuk menakutkan orang ramai.

  Isnin lalu, rangkaian televisyen Al Nahar menunjukkan di Twitter klip video program itu yang dirakam menggunakan kamera tersembunyi.

  Ia menunjukkan Magdy menangis teresak-esak dikelilingi sekumpulan lelaki bertopeng membawa pistol dan cemeti.


  Wanita yang menjerit ketakutan itu juga dilihat cuba menyorok di sebalik kerusi apabila seorang ‘pengganas’ cuba memaksanya memakai rompi diisi ‘letupan.’

  Ia berakhir dengan polis kononnya mengepung bangunan dan letupan mercun dapat didengar.

  Agensi berita AhluBayt melaporkan, Magdy tidak tahu ia sekadar lakonan dan benar-benar percaya dia diserang Daish.

  Ini bukan kali pertama gurauan tidak bertempat dilakukan di Mesir, malah Paris Hilton mengugut menyaman penghibur Ramez Galal kerana gurauan kononnya pesawat dinaiki bintangnya akan terhempas.

  BACA: Video: Paris Hilton Menangis Ketakutan Kena Prank Kapal Terbang Nak Terhempas

  Dalam kejadian tahun lalu itu, Paris menaiki pesawat ke Dubai untuk pelancaran hotel baru sebelum juruterbangnya mensimulasi kegagalan enjin.

  Saksikan video di bawah:


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad