Header Ads

 • Terkini

  Gadis Ini Dikecam Kerana Berkongsi Kelebihan Mengahwini Suami Orang

  Gadis ini telah dikecam netizen khususnya golongan ‘isteri’ yang berang terhadap kenyataannya yang menyatakan kelebihan berkahwin dengan lelaki berstatus suami orang.


  Gadis Ini Dikecam Kerana Berkongsi Kelebihan Mengahwini Suami Orang

  Menggunakan nama samaran Mak Gegurl Jemah, gadis tersebut telah memuat naik ulasan kelebihan berkahwin dengan suami orang di laman Facebooknya pada 9 Jun lalu.
  “Suami orang biasanya susah nak dapat kerana mereka sentiasa dikawal oleh isterinya. Barang yang susah dapat, biasanya mahal. Jadi, suami orang adalah ‘barang yang mahal’ dan untuk pengetahuan anda, barang yang mahal, kualitinya cukup bagus,” katanya.


  Kenyataannya itu mula tersebar di media sosial dan akibatnya dia dikecam oleh netizen.

  “Suami yang senang digoda itulah yang paling murah di pasaran. Yang mahal tak akan dapat digoda oleh perempuan murahan,” kata Sue Harriz.

  “Pity u women ur so cheapskate. Jangan cakap kualiti, value pun tak ada. Why suami orang lekat pada you is because you’re cheap, too cheap to carry out the tittle as women. Letak di Bazar Ramadhan pun, no mens turn to you. Get a life or wait for kifarah percuma for you,” kata Sue Hussein Sibujursireh.

  Difahamkan, status berkenaan telah dibuat pada Jun tahun 2015, dan pernah dimuat naik semula pada awal tahun ini.

  Sumber: Malaysia Viral Story

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad