Terkini

Isteri Curang, Lakukan Seks Menghadap Bangunan Pencakar Langit Viral

Kecoh di laman sosial Weibo apabila tersebar sebuah video yang menunjukkan satu pasangan sedang melakukan seks menghadap beberapa bangunan pencakar langit Lujiazui, di Shanghai mendapat perhatian netizen hingga menjadi viral di laman sosial semalam..

Isteri Curang, Lakukan Seks Menghadap Bangunan Pencakar Langit Viral

Kalau video tak senonoh macam tu, kebiasaannya hanya memaparkan bahagian tubuh si wanita jer.. Si lelaki terlindung kerana sibuk merakam aksi tak senonoh dorang, nak mendapat malu pun si perempuan juga!

Begitu juga lah dengan video pasangan di atas tu, rakaman video tu hanya menunjukkan bahagian wanita tu sedang ‘kesedapan’ dengan latar belakang menarik jer.. Haisshhh!!


Berdasarkan sumber, rakaman video seks tu dipercayai dilakukan di Hotel Four Seasons.. Selepas viral dan menjadi carian tertinggi di laman sosial, video tu dikatakan telah ditarik balik oleh laman sosial Weibo..

Walaupun dah dibuang dari laman web, tapi difahamkan pengguna WeChat masih lagi dapat menontonnya kerana ada individu yang telah memuat naiknya di situ.. Biasalah, benda kalau dah tersebar meluas mesti akan ada yang pantas muat turun.. Betul tak??

Lebih memalukan tu, wanita tu dikatakan menjalin hubungan sulit dengan seorang bekas rakan sekelasnya, walaupun dia berstatus isteri orang.. Ish! Ish! Dasar perempuan ‘tak cukup’ satu! Ini kalau suami dia dapat tahu, habis dia ‘dikerjakan’..
--------
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan

informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:


No comments