Header Ads

 • Terkini

  Julia Ziegler Bakal Berkahwin Dengan Jurutera Kimia Tahun Ini

  Pelakon Julia Ziegler mengesahkan beliau bakal mendirikan rumah tangga bersama seorang jurutera kimia yang dikenali sebagai Johan pada tahun ini.


  Julia Ziegler Bakal Berkahwin Dengan Jurutera Kimia Tahun Ini

  Julia sudah menghadiri kursus kahwin dan kedua-dua belah keluarga juga sudah bertemu dan kini dalam proses untuk memilih tarikh yang sesuai untuk melangsungkan majlis perkahwinan mereka.

  Mereka sebenarnya sudah lama berkenalan dan ia boleh dikatakan cinta pandang pertama. Untuk pengetahuan anda, Johan berasal dari Ampang, Selangor.

  Insya-Allah saya akan berkahwin tidak lama lagi. Semuanya masih dalam perancangan dan tarikh yang sesuai belum ditetapkan lagi. Kami merancang untuk melangsungkannya pada tahun ini atau selewatnya awal tahun depan.

  Kami jumpa buat pertama kali di sebuah restoran. Kami mula berkenalan dan sejak itu saya dapat rasakan dia adalah jodoh saya. Boleh dikatakan saya jatuh cinta pandang pertama.

  Buat Julia, Johan mempunyai ciri-ciri lelaki idamannya dan lelaki itu juga seorang yang berbudi bahasa dan penyayang.

  Dia mempunyai ciri-ciri lelaki yang saya suka. Dia seorang yang memahami, berbudi bahasa, penyayang, ambil berat dan tampan sebagai bonus.

  Julia Ziegler dan pasangan

  Akhirnya Julia Ziegler bertemu dengan lelaki yang betul-betul sesuai dengan dirinya. Harapnya selepas ini beliau tidak terpalit lagi dengan kontroversi percintaan lagi. Semoga perancangan majlis perkahwinan Julia dan Johan berjalan dengan lancar.

  Sumber Berita : Insta Online

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad