Header Ads

 • Terkini

  Pasangan Berzina Macam Binatang Dalam Tren!..

  SEPASANG kekasih tanpa segan silu melakukan hubungan seks dalam sebuah gerabak kereta api dalam kejadian yang berlaku di stesen kereta api bawah tanah di St. Petersburg, Russia.

  Pasangan Berzina Macam Binatang Dalam Tren!..

  Berdasarkan klip video berdurasi 10 saat yang tersebar, pasangan berkenaan kelihatan melakukan perkara tak bermoral di penjuru sebuah gerabak tanpa rasa malu walaupun terdapat penumpang lain di situ.

  Lelaki yang memakai hoodie celoreng, tanpa menghiraukan pandangan sekeliling berdiri di antara kedua belah kaki teman wanitanya itu sebelum bertindak melondehkan seluar.


  Seorang pelancong yang terkejut dengan kejadian tersebut bertindak merakam aksi sumbang pasangan berkenaan yang menurutnya, sekadar bercumbuan pada mulanya sebelum aksi itu melarat.

  Perbuatan pasangan itu mendapat kecaman hebat pengguna media sosial selepas ianya tersebar dan menjadi viral.

  ” Ini sangat memalukan dan menjatuhkan maruah bangsa. Sesetengah manusia memang lebih teruk daripada haiwan,” komen Liliya Lulina.

  Alexey Sheshera-Lukashev pula berkata, “Kenapa tidak masukkan sahaja mereka dalam penjara untuk beberapa hari. Saya pasti mereka akan berubah sikap selepas itu.” – Agensi

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad