Header Ads

 • Terkini

  Adira Masih 'Membisu', Suami Keluar Berkepit Dengan Ruhainies

  Adira Masih 'Membisu', Suami Keluar Berkepit Dengan Ruhainies. Penyanyi Adira belum bersedia untuk memberi sebarang komen mengenai isu suaminya keluar bersama pelakon baru, Ruhainies.


  Adira Masih 'Membisu', Suami Keluar Berkepit Dengan Ruhainies

  Adira atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi, 24, turut memohon maaf kepada Astro Gempak kerana belum bersedia memberi sebarang kenyataan berhubung isu tersebut.

  Baca: Ruhainies Dakwa 'Terperangkap', Datuk Red Kata Ada 2 Kosong Lagi


  “Maybe not today, sorry...belum ready (Mungkin bukan hari ini, maaf belum bersedia),” jawabnya ketika dihubungi Astro Gempak menerusi aplikasi Whatsapp

  Adira Masih 'Membisu', Suami Keluar Berkepit Dengan Ruhainies

  Sementara itu menerusi laporan BH Online, suami kepada Adira, Datuk Seri Adnan Abu mengakui Adira telah mengetahui tentang dia keluar bersama pelakon baru, Ruhainies.

  “Saya seorang yang jujur dan akan meminta izin kepada isteri-isteri jika mahu berkahwin lagi. Lagipun bukannya saya buat perkara yang tidak elok.

  Baca: Pegang Tangan & Rangkul Pinggang, Datuk Red Tak Tolak Jika Ada Jodoh Dengan Ruhainies

  “Adira sudah mengetahui tentang hal ini kerana beberapa wartawan sudah menghubunginya. Cuma Datin Red yang belum tahu. Risau juga apa reaksinya,” katanya.

  Terdahulu portal hiburan mStar Online mendedahkan sebuah video dengan tajuk ‘Suami Artis Kantoi Dating Pelakon Baharu’ dan individu dalam video tersebut dipercayai Ruhainies dan Datuk Red.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad