Header Ads

 • Terkini

  Elly Mazlein Sindir Bekas Suami Lewat, Pakai Seluar Koyak Ke Mahkamah

  Berikutan keinginan untuk memastikan masa depan yang terbaik buat anak perempuannya, Elly Mazlein ada memaklumkan bahawa beliau akan membuat tuntutan hak penjagaan anak terhadap bekas suaminya.


  Elly Mazlein Sindir Bekas Suami Lewat, Pakai Seluar Koyak Ke Mahkamah?

  Beberapa hari lalu, Elly nampaknya telah menunaikan kata-katanya apabila sekeping gambar telah dimuat naik menunjukan beliau hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah.

  Menerusi akaun Instagramnya, Elly yang lengkap memakai baju kurung dengan tudung berwarna kuning sambil mendukung anak perempuannya telah hadir ke mahkamah semalam untuk menuntut hak penjagaan anak.

  Elly Mazlein Sindir Bekas Suami

  Baca: Elly Mazlein Selesa Hidup Sendiri, Serik Berkahwin Sekali Lagi

  Menurut Elly, tindakan itu dilakukan kerana mahu menuntut haknya sebagai ibu yang menjaga anak tersebut sendirian sejak dari hari pertama ia dilahirkan.


  Namun lebih menarik lagi selain daripada gambar yang dimuat naik, Elly sempat meluahkan perasaan terkilan terhadap bekas suaminya, Azmi Hatta dengan menyindirnya kerana lewat tiba di mahkamah untuk sesi prosiding.

  Baca: “Bercerai Bukan Petanda Hidup Saya Musnah...” – Elly Mazlein

  Bukan itu sahaja, malah Elly turut menegur bekas suaminya yang lewat dan berpakaian yang hanya berseluar jeans koyak ketika hadir ke mahkamah.

  Selepas posting berikut dimuat naik, ruangan komen mula dipenuhi dengan kata-kata sokongan yang diberikan oleh peminat Elly yang mendoakan urusan yang ingin dilakukannya akan dipermudahkan.

  Pada masa yang sama, ada juga peminat yang turut geram dan bengang dengan sikap bekas suami Elly yang tampil dengan pakaian yang tidak sesuai ketika ke mahkamah.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad