Header Ads

 • Terkini

  Gambar Adi Putra Dan Aida Yusof Di Instagram Cetus Tanda Tanya

  Aktor, Adi Putra, 35 dan isterinya, Aida Yusof, 41, cuba bermain teka-teki dengan pengikut laman Instagram mereka apabila kedua-duanya memuat naik gambar serupa kira-kira pukul 3.45 petang kelmarin.  Tanpa menyertakan sekali kapsyen yang jelas, sama ada Adi Putra mahupun Aida hanya meletakkan emotikon berbentuk senyuman, lantas mengundang segelintir pengikut laman sosial itu saling berteka-teki membuat telahan masing-masing.

  Baca : Tersebar Gambar Adi Putra Nikah Lagi, Ini Respon Isteri Beliau, Aida Yusof

  Bukan itu sahaja, di ruangan komen, masih terdapat segelintir peminat Adi yang memarahinya kerana menduakan Aida, namun pada masa yang sama, sebahagian daripadanya mendoakan agar kedua-dua rumah tangga yang dibina pelakon KL Gengster itu berkekalan.


  Difahamkan oleh sumber terdekat, Adi dan Aida sedang bercuti di luar negara sehingga hujung minggu ini dalam usaha pelakon berkenaan cuba menenangkan hati isteri pertamanya itu yang baru sahaja menerima madu.

  Pada 16 Julai lalu, Adi mengejutkan industri hiburan tempatan apabila foto pernikahan dengan isteri keduanya yang merupakan pegawai beruniform di sebuah agensi kerajaan tersebar meluas di Internet sehingga menyebabkan pelakon itu terpaksa membatalkan penganjuran majlis rumah terbuka Aidilfitri dan ulang tahun penubuhan kelab peminatnya yang sepatutnya diadakan pada keesokan harinya. Sumber: Utusan Online

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad