Header Ads

 • Terkini

  Ganas Di Ranjang, Wanita Ini Pernah Tinggalkan Tiga Suami

  SEORANG wanita bernama Tania dari Bandung, Indonesia kini hangat diperkatakan mengenainya di media sosial di negara itu hingga 'berjangkit' kecoh diperkatakan oleh warga netizen di Malaysia.


  Ganas Di Ranjang, Wanita Ini Pernah Tinggalkan Tiga Suami

  Semuanya selepas wanita Sunda ini membuat pengakuan berani mati mendedahkan dia telah meninggalkan 3 suaminya gara-gara mereka tidak mampu melayan nafsu berahinya di ranjang.

  Tania yang merupakan bekas pembantu rumah di Hong Kong ini membuat pengakuan itu menerusi sebuah akhbar berbahasa Sunda.

  Rina Mulyani


  Artikel berjudul “Geus Tilu Kali Ganti Salaki, Euweuh Anu Kuateun!” (Sudah tiga kali ganti suami, tiada yang kuat!) itu sekali gus menjadi viral dan mengejutkan netizen seluruh dunia sebaik sahaja dimuat naik di media sosial.

  Rina Mulyani

  “Mereka sangat terseksa dan tidak mampu saat memadu kasih.

  “Semoga suami yang terakhir nanti, Tuhan mengirimkan lelaki yang benar-benar perkasa setiap saat,” katanya kepada akhbar itu.


  Akhbar itu turut memuatkan gambar Tania yang miliki payudara bersaiz ‘jumbo’.

  Gambar Tania atau lebih mesra dipanggil Nia, 30, turut mengundang bualan netizen ekoran aset yang dimiliki disifatkan luar biasa.

  Walaupun kisah rumah tangga Tania mengejutkan ramai, namun ramai yang tidak meragui kebenaran cerita itu.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad