Header Ads

 • Terkini

  Kontroversi Kahwin Dua, Adi Putra Akhirnya Buka Mulut

  KUALA LUMPUR - Setelah 3 hari berdiam diri, akhirnya Adi Putra tampil membuka mulut memberi kenyataan mengenai dakwaan beliau berkahwin lagi tanpa pengetahuan isterinya, Aida Yusof.


  Kontroversi Kahwin Dua, Adi Putra Akhirnya Buka Mulut

  "Saya akan adakan sidang media untuk penjelasan dan saya tetap kotakan janji saya. Cuma saya ingin mengenal pasti, sumber yang mana memberi keterangan kepada wartawan Harian Metro, sedangkan ada baiknya ia datang dari mulut saya sendiri.

  "Dan sumber yang memberi itu tidak perlu mencampuri urusan rumah tangga saya dan meletakkan sebagai kasihan," katanya 7 jam yang lalu di laman Instagram.

  Dalam kenyataan yang sama, Adi Putra menegaskan, beliau tidak ragu-ragu untuk mengambil tindakan terhadap pihak terbabit.

  Baca: Tersebar Gambar Adi Putra Nikah Lagi, Ini Respon Isteri Beliau.

  Rakan artis, Betty Rahmad juga turut memberikan sokongan kepada Adi Putra.


  "Dah bertahun kenal Adi Putra dan Aida Yusof. Dia seorang suami dan ayah yang penyayang dan bertanggungjawab. Same goes to Kak Aida. Yang tak kenal dan tak tahu cerita sebenar, lebih baik diam dari buat andaian sendiri dan menambah dosa. Semua benda ada hikmah. Take care Adi!" katanya.

  "TQ once again Betty, it's better halal dan haram.." balas Adi Putra.


  Jelas Adi Putra lagi, beliau amat menyayangi keluarganya namun tidak gemar apabila ada orang lain mencampuri urusan keluarganya sebagaimana beliau juga tidak pernah menganggu hidup orang lain.

  Baca: Gambar Adi Putra Dan Aida Yusof Di Instagram Cetus Tanda Tanya

  "Orang suka ke, tak suka ke, itu adalah pilihan mereka dan kita tak boleh paksa mereka. Aku hal aku, kau hal kau. Halal lebih baik dari zina, berkahwin lebih (baik) dari zina. Berdiam lebih baik dari mengumpat. Manusia hanya berani di jari untuk tulisan tetapi bila diajak bersemuka, jadi diam. Lumrah," katanya.

  Para peminat Adi Putra juga tidak putus-putus memberikan sokongan kepada pelakon utama drama Cinta Si Wedding Planner itu. Selain dari meminta Adi Putra bersabar dengan kerenah pelbagai pihak yang dianggap 'menyibuk' tentang urusan rumah tangganya.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad