Header Ads

 • Terkini

  Mira Filzah Nafi Perlekeh Kerjaya Gadis Pejabat

  Mengakui mahu mencari kelainan dari segi kerjaya, Mira Filzah ada berkongsi serba sedikit tentang perwatakan serta pencapaian akademik beliau didalam majalah Intrend. Namun Mira dikecam hebat apabila beliau menyatakan tidak mahu terikat dengan kerja di pejabat kerana menganggap kerjaya itu sebagai sesuatu yang membosankan buat dirinya.  Bagaimanapun kenyataan itu nampaknya mencetuskan kemarahan gadis-gadis pejabat yang merasakan pelakon itu cuba memperlekehkan kerjaya mereka sebagai PTD dengan menganggap kerjaya itu membosankan selain asyik terperap didalam pejabat sahaja. Malah mereka juga turut menjelaskan realiti sebenar pekerja yang bekerja didalam bidang itu.


  Baca: Foto Beraksi Lucah, Siapa Perlekeh Mira Filzah?

  Namun pada masa yang sama, Mira menerusi akaun Instagramnya tampil menjelaskan perkara itu bahawa baginya kerjaya PTD merupakan satu kerjaya yang mempunyai masa depan yang cerah, namun masing-masing mempunyai minat yang berbeza.


  Bagi Mira, dirinya lebih suka kerjaya yang tidak mempunyai waktu kerja yang tetap seperti bidang lakonan sekarang.


  Apapun mungkin perkongsian Mira terhadap minatnya didalam sesuatu kerjaya tidak bermaksud untuk memperlekehkan mahupun menyinggung perasaan mana-mana pihak.

  Baca: Mira Filzah Dikecam Kerana Semakin Gedik?

  Mungkin sikap terus terangnya telah disalah erti, tetapi apa yang pasti setiap kerjaya mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing yang tidak perlu dibandingkan. (rkty/w)

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad