Header Ads

 • Terkini

  Pasangan Lakukan Hubungan 'Terlarang' Dirakam Kamera Drone

  Tver , RUSSIA - Akhir-akhir ini, penggunaan drone semakin popular dan meluas. Banyak orang yang mulai menggunakan drone untuk berbagai keperluan.


  Pasangan Lakukan Hubungan 'Terlarang' Dirakam Kamera Drone

  Namun berbeza pula dengan sebuah drone yang berjaya mengambil rakaman video lebih daripada sekadar pemandangan sebuah menara di Rusia.

  The Daily Mirror melaporkan bahawa pesawat tanpa pemandu itu telah terbang di atas Biara Borisogleb dalam Torzhok, sebuah bandar di rantau Tver Oblast Rusia.


  Semasa merakam menara tersebut, pengendali drone terbabit ternampak seorang lelaki dan juga seorang wanita berada di dalam menara tersebut dalam keadaan melakukan hubungan 'terlarang'.

  Kedua-dua kelihatan berada di dalam kenikmatan. Wanita itu di lihat sedikit bengkok ke atas dan memegang pagar, manakala lelaki itu di letakkan di belakangnya, menikam berulang kali.


  Setelah menyedari ada orang lain yang datang ke menara, wanita itu berjalan dengan selamba, manakala lelaki itu kelihatan menarik semula seluar pendek beliau.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad