Header Ads

 • Terkini

  Pegang Tangan & Rangkul Pinggang, Datuk Red Tak Tolak Jika Ada Jodoh Dengan Ruhainies

  Datuk Red atau nama sebenarnya Datuk Seri Adnan Abu yang merupakan suami kepada penyanyi Adira memaklumkan dirinya cukup senang dengan kehadiran Ruhainies, malah sedia menjadikan aktres itu sebagai isteri ketiga jika ditakdirkan jodoh bersama.


  Pegang Tangan & Rangkul Pinggang, Datuk Seri Red Tak Tolak Jika Ada Jodoh Dengan Ruhainies

  Kenyataan ini dikeluarkan susulan tersebarnya gambar Datuk Red merangkul pinggang Ruhainies dan juga video mereka berdua ‘dating’.

  Baca: Ruhainies Dakwa 'Terperangkap', Datuk Red Kata Ada 2 Kosong Lagi

  Kalau dah berkemampuan dan memang layak, apa salahnya kahwin sampai tiga kan? Yang penting boleh berlaku adil kepada semua isteri.


  Kata Datuk Red:-
  Saya dan Ruhainies tidak ada apa-apa hubungan. Tetapi saya akui sukakan dia. Apabila saya merangkul pinggang dan kami berpegangan tangan, saya anggap dia juga mempunyai perasaan sama. Nak buat macam mana, tangan saya seperti ‘automatik’ pula. “Ini namanya saya sendiri yang mencari ‘bala’. Tetapi, saya berasakan kisah ini seperti dalam cerita P Ramlee (Madu Tiga) versi zaman sekarang pula.

  Betul juga kata Datuk Red tue kan? Kalau kita tak suka seseorang itu, takkanlah kita merelakan pinggang dirangkul dan tangan dipegang. Mungkinkah Ruhainies juga ada perasaan terhadap suami Adira ini?


  Atau sekadar ‘menghormati’ Datuk Red kerana mereka berdua pernah bekerjasama di dalam video iklan syarikat milik suami Adira itu? Entahlah. Kita sama-sama lihat sama ada mereka berdua ada jodoh atau tidak. Sumber Berita Harian.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad