Terkini


Terima Lamaran Kahwin?: Siti Saleha Dibanjiri Ucapan Tahniah

PELAKON Siti Saleha atau lebih mesra dengan panggilan Sally, kini sudah dilamar oleh kekasihnya yang dikenali sebagai L sewaktu percutian mereka di luar negara, Mexico, baru-baru ini.


Terima Lamaran Kahwin?: Siti Saleha Dibanjiri Ucapan Tahniah

Gosip tersebut timbul sebaik aktres itu memuat naik sekeping gambar beserta kapsyen "I said Yes!!!," diikuti simbol hati.

MH Online melaporkan, berikutan itu, difahamkan juga lelaki itu turut membalas jawapan Sally dengan berkongsi sekeping gambar beserta kapsyen "She said yes, #LetsGetMarried,".


Oleh yang demikian, Sally telah dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada pengikutnya di laman Instagram kerana gembira dengan cerita tersebut.


Jika benarlah lamaran yang tersebar itu, apa salahnya kalau Sally pun sudah bersedia untuk ke peringkat yang seterusnya.

Wah, indah betul bila dapat bercuti ke luar negara bersama orang yang kita cinta, tambah pula berakhir dengan momen lamaran untuk dijadikan pasangan hidup.

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments