Header Ads

 • Terkini

  Video Aksi 'Henjut Ala Jimak' Kak Mawar Pula Di Kecam

  SELEPAS memaparkan aksi memalukan diri dalam rakaman video mempromosikan produk Jus Khazanah sebelum ini, Kak Mawar muncul lagi dengan video terbaharu, juga menggunakan ‘kaedah pengiklanan’ serupa.


  Video Aksi 'Henjut Ala Jimak' Kak Mawar Pula Di Kecam

  Seperti video pertama, Kak Mawar tanpa segan silu memaparkan aksi ‘berahi’ sambil menggunakan ayat-ayat yang tidak sesuai diungkapkan secara terbuka demi mempromosikan produk yang ingin dijualnya.

  Apa yang menimbulkan kecaman ramai seperti diluahkan di ruangan komen video tersebut dikongsikan adalah, gaya Kak Mawar itu boleh menimbulkan persepsi buruk seorang wanita Muslim di mata masyarakat.

  Iklan terlampau yang berunsur lucah itu sehingga kini dikritik teruk oleh pengguna Facebook.


  “Merendahkn maruah wanita… seolah-olah kahwin semata untuk l*b*ng dan bat*ng… kepala bana dia,” tulis Saiful Zabidi.

  “Macam cilaka! Makin melampau sekarang ni sebab nak jual produk sanggup buat video ala ala lucah! Bodoh! Buat malu kaum hawa dan bangsa melayu!

  “Nak kaya punya pasal sanggup buat benda-benda bodoh macam ni…budak-budak kalau tengok video ni apa jadi? Otak ada pakai la ni semua punya dari terlajak laris,” berang Shaik Jamaluddin.


  OMG! ADUHAI..KAK MAWAR MENGGANAS LAGI!!!! Aksi dahsyat Kak Mawar kali ni lagi panas... DARA SUNTI, MEGAH PERAWAN lahh pulakk... ayoo Kak Mawar Oiii... hihihi..
  #megahperawan #jangankecamkakmawar #viral
  Posted by Koleksi Video Terbaik on Sunday, 17 July 2016

  “Yang jatuhkan maruah wanita, bukannya lelaki, tetapi wanita sendiri,” tulis Azman Zaki.

  Sungguhpun mahu mempromosikan produk, buatlah dengan cara yang bijak dan bersopan. Dengan cara ‘kotor’ seperti ini ianya tidak akan membuatkan orang membeli produk itu, malah dikeji lagi ada.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad