Header Ads

 • Terkini

  Video: Pengemis Kudung Di China Kantoi Rupanya Ada Kaki

  Beijing: Penipuan seorang lelaki menyamar pengemis kudung untuk membolehkan dia memperoleh wang dengan mudah terbongkar apabila diserang seorang penduduk yang sekian lama mengesyaki dia menipu mengenai kecacatannya.


  Video: Pengemis Kudung Di China Kantoi Rupanya Ada Kaki

  Dalam video yang dirakam di China, seorang lelaki dilihat berjalan menuju ke pengemis itu yang kelihatan kudung kedua-dua kaki.

  Lelaki berkenaan kemudian dilihat menyentap seluar pengemis itu untuk membuktikan kepada orang ramai bahawa dia tidak kudung. Pengemis itu bergelut untuk melepaskan diri dan cuba meninggalkan tempat kejadian, tetapi gagal.


  Rakaman yang dimuat naik ke Youtube itu kemudian menunjukkan pengemis terbabit memang mempunyai kaki, tetapi diikat untuk menyebunyikannya.

  Pengemis terbabit dengan kedua-dua kakinya masih terikat kemudian cuba melarikan diri dengan papan beroda yang biasa digunakan oleh pengemis kudung di China.

  Lelaki yang menyerangnya kedengaran menjerit dalam bahasa Mandarin dengan menggelarnya penipu, tanpa berusaha untuk mengejar pengemis itu lagi.
  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad