Header Ads

 • Terkini

  Video Temubual Dengan Uqasha Senrose Isu Buka Hijab

  Menerusi instagram Uqasha Senrose, satu gambar screenshot yang di upload oleh beliau mengundang rasa kurang senang netizen. Ada yang menasihati artis wanita ini supaya berhenti menggunakan media sosial buat sementara waktu.


  Video Temubual Dengan Uqasha Senrose Isu Buka Hijab

  Pada pertemuan dengan BH Online minggu lepas, Uqasha membenarkan wajah terbaharunya dirakamkan tetapi dalam keadaan berselendang biarpun pada hakikatnya, dia sudah kembali kepada penampilan asal.

  Tegas Uqasha lagi, khilaf dirinya itu bukan kerana mahu mempermainkan agama. “Saya mahu jadi diri sendiri. Saya tak mahu dibayangi dengan kisah bertudung itu lagi.


  Saya rasa diri ini lebih mempermainkan agama dan seperti munafik jika bertudung tetapi tidak menonjolkan sikap yang bertepatan dengan gaya berkenaan,” katanya.

  Kakak kepada Nelydia Senrose dan Raysha Rizrose ini bersedia menerima apa saja kemungkinan selepas mengaku tidak lagi berhijab termasuk cercaan dan kecaman netizen.
  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad