Header Ads

 • Terkini

  Faye Kusairi Akui Bercinta Dengan Bekas Suami Elly Mazlein

  Kalau masih ingat dulu nama Faye Kusairi pernah terpalit dalam penceraian diantara Elly Mazlein dan suami, namun pada ketika itu beliau menafikan dakwaan menjadi orang ketiga dalam hubungan itu.


  Faye Kusairi

  Tetapi akhirnya, Faye akui bahawa bekas suami Elly Mazlein memang kekasihnya namun hubungan itu hanya terjalin selepas mereka disahkan bercerai pada awal Oktober lalu.

  Baca: Elly Mazlein Sahkan Sudah Bercerai Tahun Lalu

  “Saya mengakui berkawan rapat dengan Azmi tetapi ia berlaku sejak Disember tahun lalu, kira-kira dua bulan selepas mereka bercerai. Saya menafikan menjadi punca perceraian mereka. Ketika perceraian mereka saya sedang bercinta dengan orang lain selepas saya putus cinta barulah saya kenal Azmi. Itu pun selepas saya meminta Azmi menunjukkan bukti perceraiannya”


  “Saya tidak akan rapat dengan dia jika saya tahu dia masih suami orang. Saya malas hendak komen apa tujuan Elly yang kerap kali menyerang saya. Saya juga tidak ambil tahu atau terasa hati dengan tindakan dia. Tuduhan yang dilemparkan kepada kami itu biarlah kami dan orang sekeliling saja yang mengetahuinya,” katanya kepada mStar Online mengenai perkara itu.

  Baca: “Saya Bukan Kejam Ceraikan Dia Ketika Hamil, Tapi..”

  Faye Kusairi

  Sementara itu, Elly Mazlein menerusi akaun Instagram beliau dilihat memuat naik beberapa hashtag yang seolah menyindir sikap Faye Kusairi yang tidak membenarkan bekas suaminya itu melawat anak mereka.

  Namun apabila ditanyakan perkara itu, Elly berkata ianya hanya status suka-suka dan jika ada sesiapa tersinggung, ianya sekadar kenyataan sahaja.

  Terdahulu, Azmi Hatta dan Elly disahkan bercerai pada 15 Oktober 2015 di Mahkamah Rendah Syariah Sepang kira-kira 11 bulan mendirikan rumah tangga. Malah, hasil perkongsian hidup pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 9 Mac lalu. Bagaimanapun, penceraian mereka dikatakan berpunca dari kehadiran pihak ketiga iaitu Faye. (rkty/w)


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad