Header Ads

 • Terkini

  Suami Sebar Gambar & Video Isteri Onani Guna Terung Di Media Sosial

  Sekurang kurangnya 20 keping gambar bogel isteri dan 5 video lucah telah disebarkan oleh seorang suami bernama Sumani Noor di laman media sosial termasuk video yang memperlihatkan isterinya sedang melakukan onani dengan menggunakan terung.


  Suami Sebar Gambar & Video Isteri Onani Guna Terung

  Video dan gambar tersebut di muat naik dengan menggunakan akaun isterinya sendiri, selain gambar hot beberapa video call yang menunjukkan adegan lucah juga turut disebarkan.

  Akibat dari perbuatannya itu, Sumani Noor yang cuba melarikan diri terpaksa ditahan selepas isterinya membuat laporan polis.

  Menurut pengakuan Sumani Noor, dia melakukan perkara yang memalukan isterinya itu kerana terlampau sakit hati dengan isterinya itu kerana selalu bertengkar dengannya dan akan segera bercerai dengan isterinya itu.


  Sementara isterinya berkata bahawa video tersebut telah di rakam ketika hubungan mereka dalam keadaan baik, dia telah diminta oleh suaminya itu untuk melakukan adegan hot dalam video call termasuk beronani dengan menggunakan terung kerana ketika video tersebut diambil mereka berdua duduk berjauhan akibat kerja.

  Mangsa yang memenuhi keinginan suaminya itu rupanya di rakam oleh Sumani Noor tanpa pengetahuannya.

  Mangsa juga telah menunjukkan bukti-bukti bahawa suaminya telah menyebarkan video miliknya ketika sedang tidak berpakaian dan aksi ketika berhubungan intim, Akibat dari laporan polis yang dibuat olehnya, Sumani Noor telah dijatuhkan dengan hukuman 12 tahun penjara.


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad