Header Ads

 • Terkini

  Video: 'Qu Puteh' Perkenal Nasi Lemak ‘Mengancam’ Warna Pink

  SELEPAS mencipta fenomena menerusi empayar perniagaan kosmetik dan kesihatan, Pengasas Vida Beauty Datuk Seri Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Datuk Seri Vida tampil dengan produk terbaharunya.  Berbeza dengan produk-produk keluaran beliau sebelum ini yang lebih memberi fokus kepada kecantikan dan penjagaan diri, pengasas produk ‘Qu Puteh’ itu kali ini membuat kelainan dengan memperkenalkan 'Nasi Lemak Pink', yang pastinya bakal memberi saingan hebat kepada Nasi Lemak Anak Dara yang kini menjadi fenomena dalam kalangan masyarakat.

  Menerusi video yang di muat naik di laman Instagram beliau pada Selasa, Vida sibuk mempromosikan keluaran terbaharunya itu dalam misi menjual 200 bungkus nasi lemak pada hari pertama.


  Berdasarkan rakaman tersebut, beberapa pembeli dilihat mengerumuni gerainya untuk membeli nasi lemak yang dibungkus dengan pembalut berwarna merah jambu.

  Sementara, dalam rakaman video terbaharu dimuat naik di entrinya semalam, Vida mengajak orang ramai untuk singgah di gerai ‘Nasi Lemak Pink’ yang di buka di sekitar simpang tiga Janda Baik, Pahang.

  “Siapa yang nak rasa nasi lemak saya, yang kebetulan lalu di simpang 3 Janda Baik, boleh singgah beli… 'Nasi Lemak Pink' saya.

  “So, siapa nak rasa nasi lemak saya yang pasti mengancam dap erhhhh. Bolehlah ke simpang 3 Janda Baik,” katanya, yang sehingga kini video tersebut ditonton lebih 26,000 pengguna media sosial.

  A video posted by Dato Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

  A video posted by Dato Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad