Header Ads

 • Terkini

  Pasangan Dirakam Buat Seks Tepi Tingkap Sambil Disaksikan Orang Ramai

  Pasangan lelaki dan wanita tanpa segan silu dirakam melakukan seks di tepi tingkap pada siang hari dan aksi tersebut turut disaksikan oleh pekerja sebuah syarikat yang terletak di bangunan bertentangan dengan hotel penginapan pasangan terbabit.


  Pasangan Dirakam Buat Seks Tepi Tingkap Sambil Disaksikan Orang Ramai

  Aksi berahi pasangan itu dirakam selama 20 minit dalam kejadian di Motel One, London, yang mana kelihatan secara jelas kedua pasangan terbabit sedang melempias nafsu tanpa mempedulikan orang sekeliling yang menyaksikan perbuatan mereka.

  Menurut laporan portal antarabangsa, video tersebut dipercayai dirakam oleh pekerja sebuah syarikat insurans yang terletak di bandar tersebut.


  Berdasarkan video tersebut, kedengaran suara pekerja ketawa ketika merakam aksi seks pasangan terbabit.

  Seorang pekerja pejabat itu yang enggan identitinya dedahkan menjelaskan tidak percaya dengan apa yang mereka saksikan, selain mengakui insiden tersebut bukan setiap hari berlaku.

  Baca: Isteri Curang, Lakukan Seks Menghadap Bangunan Pencakar Langit Viral

  “Ia dirakamkan minggu lepas dan sejak Isnin lalu, ia tersebar menerusi Whatsapp kepada semua pekerja yang bekerja di sekitar kawasan berkenaan. Semua orang di pejabat bercakap mengenai perkara itu,” katanya.

  Baca: Pasangan selamba lakukan perbuatan sumbang di balkoni apartment  Bagaimanapun, Motel One ketika dihubungi portal antarabangsa enggan mengulas mengenai insiden terbabit dan pihaknya tidak berhasrat untuk menjalankan siasatan memandangkan pasangan terbabit melakukan seks di dalam bilik sendiri. - The Sun


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad