Header Ads

 • Terkini

  Video Dedah Bukti Siapa Tumbuk Hidung Jamal Sampai Berdarah

  Video dedah bukti siapa tumbuk hidung Jamal sampai berdarah | Darah meleleh dari hidung pemimpin Baju Merah Datuk Seri Jamal Md Yunos selepas kumpulannya cuba mendekati penyokong PKR di pusat beli-belah Ampang Point di Kuala Lumpur semalam.


  Video Dedah Bukti Siapa Tumbuk Hidung Jamal Sampai Berdarah

  Berlaku pergelutan selepas beliau disekat oleh polis.Dalam keadaan tegang itu, beliau kedengaran menjerit “polis tumbuk saya” berkali-kali.

  Selepas itu, beliau memberitahu pemberita bahawa diserang oleh “budak” anggota parlimen Ampang Zuraida Kamaruddin, walaupun laporan polisnya hanya menyebut seseorang yang memakai kemeja T BERSIH.

  Lebih mengelirukan, Jamal hari ini berkata kata-katanya semalam bermaksud beliau meminta laluan untuk mengejar pihak yang telah menumbuknya dari arah belakang.


  Bagaimanapun, semakan terhadap rakaman KiniTV, menunjukkan bagaimana pertembungan fizikal berlaku di muka Jamal ketika pergelutan semalam.

  Kesannya juga dilihat agak kuat sehingga kaca matanya terangkat selepas kejadian.

  Pembaca boleh melayani video di bawah ini untuk menilai sendiri keadaan sebenar.  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad