Video Sharnaaz Menyampah Pelakon Baru Berlagak Diva, Coco Minah Berangan!

Ingat lagi tak beberapa hari lepas, sekitar dalam minggu ni jugak, viralnya satu video tentang seorang wanita yang menggelarkan dirinya Coco. Dalam video tu, Coco ni mendakwa dirinya banyak mix, cara cakap pun slang lain sangat dari orang Melayu jati.


Video Sharnaaz Menyampah Pelakon Baru Berlagak Diva, Coco Minah Berangan!

Hehe, jadi ramailah yang mengecam minah Coco ni tak kurang juga yang membuat parodi slang Coco a load of mix itu..


Video di bawah ni tentang Shaarnaz Ahmad pula yang dikatakan berang dan menyampah dengan pelakon baru, Coco minah berangan. Oh, rupanya Coco dah jadi pelakon ye?

Link video: KLIK SINI

Inilah video Coco Mix (berdarah Campuran? pelbagai mix?) yang betul-betul membuatkan Sharnaaz Menyampah.. hehehe..


Sumber: Astro Gempak

Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments