Terkini


Che Ta Dedah Nilai Sebenar Banglo Baru Miliknya Di Kota Damansara

Baru-baru ini, Rozita Che Wan menarik perhatian ramai ketika memuat naik foto dirinya berlatarbelakangkan sebuah banglo mewah miliknya yang baru sahaja dibeli.


Che Ta Dedah Harga Sebenar Banglo Baru Miliknya

Baca: Che Ta Tayang Rumah Mewah Baru Beli Di Instagram. Ramai yang kagum dengan beliau dan tidak kurang juga mereka yang mengkritik beliau terlalu ingin menunjuk.


Timbul juga teka-teki mengenai harga banglo tersebut dan ada yang mengatakan banglo berkenaan yang terletak di sebuah kelab golf di Kota Damansara itu bernilai lebih daripada RM 3 Juta.


Malah, Che Ta menerusi akhbar Kosmo mengakui banglo mewah miliknya itu bernilai RM 5 Juta. Che Ta meminta agar orang ramai tidak lagi mempertikaikan pengakuan beliau mengenai harga rumah tersebut.

Che Ta Dedah Harga Sebenar Banglo Baru Miliknya

Ya, memang harga banglo yang dibeli itu mencecah RM5 juta. Kalau ikutkan, saya tidak mahu berkongsi akan hal ini kerana nanti dituduh riak dan sebagainya. Namun, apabila ada yang mendapat tahu mengenai harganya, lebih baik saya berterus terang sahaja.

Menurut Che Ta, banglo berkenaan adalah hasil titik peluhnya dalam bidang perniagaan sejak beberapa tahun ini.  Banglo itu juga masih dalam proses ubah suai dan menelan belanja sebanyak RM 1 Juta.

Sumber Berita : Kosmo!


Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments