Terkini


Elly Mazlein Jawab Tuduhan Bekas Suami, Kantoi Dengan Lelaki Lain Punca Penceraian

Seperti diketahui umum, krisis antara Elly Mazlein dan bekas suami Azmi Hatta pernah menjadi bualan hangat netizen. Namun, baru-baru ini Elly ada memuat naik turun gambar anaknya menerusi akaun Instagramnya berserta caption yang meluahkan perasaan bersyukur apabila bekas suaminya melawat anaknya.


Elly Mazlein Jawab Tuduhan Bekas Suami, Kantoi Dengan Lelaki Lain Punca Penceraian

Tapi hari ini lain pula jadinya apabila Elly Mazlein meluahkan perasaan kecewa kepada bekas suaminya. Aikk dah kenapa? Khabarnya Elly menyuruh Azmi membersihkan maruahnya. Hmm cerita apa pula ni eh?

Ditangkap dengan lelaki lain punca cerai?

Ini jawapan Elly:
Entahlah.. Baru semalam datang rumah jumpa Sefhia.. da elok da .. lega hati ni ..rupa2nya lega sy hanya utk seketika.. Dan sekarang drama lain pulak kluar.. da x tau Nak buat baik mcm mana lg dengan si azmi hatta ni .. Kite buat baik di baginya kejahatan pulak pada kite .. Ni nak tanya .. tak cukup lagi ke yg kamu buat 20 Surat Akuan bersumpah cubaan utk memalukan saya, wahai azmi hatta? Ni cubaan Apakah? Ni lah Cara utk penutup kecurangan sendiri..lepas tu sebarkan cerita yg sy ditangkap oleh dia sewaktu saya dgn lelaki lain dlm hotel Dan itu punca kami bercerai? Sejenis kurang ajar apakah ini, wahai azmi hatta? 

Berilah ruang untuk saya bahagia

2 Bulan sy bernikah terus sy mengandungkan anak pertama .. 3 Bulan kemudian,saya keguguran.. Selepas 3 Bulan,sy mengandungkan sefhia Dan 3 Bulan selepas itu, kami pun Berpisah .. Gurauan Apakah ni wahai azmi hatta.. Bila kamu ni Nak move on? Apa,kamu masih x bahagia kah sampai masih ganggu kehidupan sy? Sengaja Nak menyakitkn hati sy? Mohon sgt,Boleh x tolong Nikah cepat? Mungkin lepas nikah hidup kamu akn lebih tenteram bersama kekasih tersayang.. Tolong lah move on .. Jangan ganggu saya lg .. sy bukan sejenis yg suka ugut2 Nak Saman x abis2.. Tak ada perasaan malu ke kisah “BUSUK” ni berpanjangan, wahai Azmi hatta?berilah ruang utk sy bahagia dgn sefhia & abah selepas apa yg kami bertiga harung..

Tolong beri penjelasan dan bukti

Mohon jgn ganggu kami .. kami bertiga bahagia kini .. bahagia juge dgn org sekeliling yg hulurkan tangan kpd kami..sudah2 la tu azmi hatta .. Org pun Dah meluat kisah drama telenovela yg xde penghujungnya ni.. Pergilah kerja cari duit dari sebuk pukul canang sana sini utk menunjukkan diri tu tidak bersalah, wahai azmi hatta .. Sekarang ni sy x mahu saman kamu .. tp saya Nak kamu wahai azmi hatta, tolong beri penjelasan Dan bukti yg kamu menangkap saya dgn lelaki lain di hotel.. Mohon jgn buat sy tukar fikiran, wahai azmi hatta.. walaupun hebat perbuatan buruk kamu kpd sy , wahai azmi hatta, sy akn tetap memaafkan kamu , wahai azmi hatta.. Sy pilih Kasih sayang & bukan kebencian.. Terima Kasih..
#LuasKanKasihSayang
#HidupJanganDiBelengguDenganHasad
#PergilahSolat

Sumber: iamellymazlein


Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

No comments