Header Ads

 • Terkini

  Permintaan Tinggi Luar Biasa 'Tudung Tutup Aib' Nora Danish

  Biarpun hebat dikecam dan dikutuk di laman sosial, tudung berzip ‘menutup aib’ keluaran Nora Danish bagaimanapun menerima permintaan dan tawaran tinggi. Malah, ada juga pihak meminta untuk menjadi ejen walaupun koleksi itu masih belum dilancarkan.


  'Tudung Tutup Aib' Nora Danish

  Menurut selebriti Nora Danish Hanif, 34, koleksi tudung berjenama Owl Princess Jasmine Ezip Instant Shawl itu akan menerjah pasaran dalam masa terdekat dengan harga RM 69. Fuh, berbelit lidah mahu menyebut jenama tudung itu!


  “Alhamdulillah, Nora baru sahaja selesai sesi fotografi untuk tudung ini dan sejak viral beberapa hari lalu, memang ramai yang sudah bertanya dan berminat untuk jadi ejen dan stokis OwlbyND.


  “Insya-Allah koleksi unik ini akan dikeluarkan paling awal ialah pada penghujung bulan ini,” ujarnya kepada mStar Online.

  'Tudung Tutup Aib' Nora Danish

  Mengulas mengenai isu koleksi tudung terbaharunya yang menjadi viral di laman sosial, dia berkata tudung itu dihasilkan untuk pengguna yang mahukan kelainan.

  'Tudung Tutup Aib' Nora Danish

  “Idea tudung ini timbul bagi menggantikan zip dengan jahitan tepi bagi mendapatkan kesan alunan atau berombak apabila digayakan.

  “Ia boleh digunakan dengan dua cara, cuma cara kedua yang menjadi viral kerana saya berseloroh dengan mengzipkan muka secara penuh. Bagaimanapun, seperti shawl lain ia bergantung kepada kreativiti pengguna,” jelasnya.


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad