Header Ads

  • Terkini

    Seorang Gadis Mengurat Aeril Zafrel & Ingin Jadi Madu Wawa Zainal, Ini Respon Balasnya

    Semalam agak kecoh di laman sosial Instagram pelakon Aeril Zafrel apabila ada gadis yang cuba menguratnya.


    Aeril Zafrel & Wawa Zainal

    Malah, gadis tersebut menawarkan diri untuk menjadi isteri kedua kepada Aeril Zafrel dan rela menjadi madu kepada Wawa Zainal

    Aeril dilihat melayan komen wanita berkenaan namun menolak dengan cara baik malah secara berlawak memintanya bertanya kepada Wawa Zainal.


    Komen ini mendapat perhatian ramai.

    Jom baca komen Aeril:

    Mana ada, saya gurau je. Saya memang suka layan komen peminatpun, nanti kalau tak layan kata sombong pula kan.
    Tapi memang tak sangka benda ni jadi viral. Lagipun masa komen tu Wawa ada kat sebelah.
    Aeril Zafrel & Wawa Zainal

    Wawa Zainal juga dilihat ada memberi respon tentang hal ini:

    Aeril bergurau je, kelakar lah pulak. Jangan gatal-gatal kalau gatal bagitau nanti saya garu
    Tengah baca komen2 ..janganlah emo..saya pun tak emo.. kita chill sudah ok..dah tak payah kecam sesape..


    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad