Header Ads

  • Terkini

    Telinga Anak Kena Gigit Semut, Selepas Pergi Hospital Rupanya..

    Pengasuh kata telinga anak cedera sebab kena gigit semut, selepas pergi hospital rupanya.. Seorang ibu tidak menyangka telinga anaknya yang melecet teruk kononnya digigit semut seperti yang diberitahu pengasuh rupanya adalah kesan dera.


    Telinga Anak Kena Gigit Semut, Selepas Pergi Hospital Rupanya..

    Mekurut ibu berkenaan, Puan Farah Hanim, semasa mengambil anaknya itu Habib dan Haziq(abang) pengasuhnya memberitahu anaknya telah digigit semut menyebabkan telinga anaknya melecet.

    Beliau yang tidak berpuas hati kerana kesan ditelinga anaknya itu bukan seperti gigitan semut telah membawa anaknya untuk membuat rawatan di Hospital.

    Selepas selesai rawatan, doktor mengesahkan cedera di telinga anaknya itu adalah kesan didera.

    Jom kita baca coretan ibu berkenaan.







    Kita patut marah..tapi dia yang marah kita:

    Apa punya org daa..patut kite yg marah...ni kite plak yg kena marah...malaysia ada undang2...ko putar la mcm mana pun...bukti dh ade....Allah ada....pada ibu bapa kat luar...beware dgn pengasuh....kadang2 depan kite baik..belakang?? jiran2 siap suruh buat sportcheck..akhirnya, tembelang dh keluar...kalo ank aku pekak seumur hidup dia...siap la ko....sila bg pandangan anda...apa patut anda lakukan jika pekara mcm ni jd pd anda...sbb pengasuh ank sy ni mungkin boleh baca pandangan anda di fb sy...tq



    Haziq (abang) bagi hint macam-macam kat ibu dia..tapi kite ni macam caya tak caya..siap lakonkan balik ape pengasuh buat kat dia...


    selama ni Haziq dh bg hint mcm2 kt ibu dia..tp kite ni mcm caya tak caya..siap lakonkan balik ape pengasuh buat kt dia...(selalu pulas telinga..pukul peha & kaki..cubit..) mybe sbb haziq nakal...silap ibu sbb tak caya smpai adik dia kena baru nk caya...mmg bdk kecik tak pandai tipu...sampai si haziq menagis merayu2 xnk pergi rmh pengasuh...fobia...rupanye pengasuh yg kuat menipu...suka putar2..skrg mmg tak nk mengaku & gunakan anak dia sebgai pelepas diri..mula2 kate kena gigit semut 🐜🐜...bila result doktor dh keluar...dan2 kate terkena pistol anak..pastue tukar..kate anak dia yg sepak baby habib...katenye bukan salah dia...bukan dia buat..nk suruh kate aku yg buat??? merayu suruh tarik balik report polis 👮🏼..marah2 aku sbb post kt fb ape jd..katenye nnt saudara mara or kwn2 dia tau...biar diorg tau sape ko setan!! ko stress2 sbb family ko..ank aku jd mangsa!..jaga ank sbb nk duit semata2..kasih syg mmg out...patut jiran2 ko ngadu kt aku..selalu biarkn baby nangis lama2 smpai suara baby hilang! katenye xkn nk tgk 24 jam...jawapan mmg nk kena penyepak mcm mane ko sepak ank aku!!
    Sumber: Farah Hanim


    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad