Header Ads

 • Terkini

  'Alhamdulillah, Husband Saya Sudah Ditahan Reman' - Nurul Hidayu

  JOHOR BAHRU - "Alhamdulillah, husband saya sudah ditahan reman," demikian kata Nurul Hidayu dalam perkembangan terkini kes pasangan terbabit yang tular di media sosial.


  'Alhamdulillah, Husband Saya Sudah Ditahan Reman' - Nurul Hidayu

  Lelaki yang juga bapa kepada seorang anak itu ditahan dan dibawa ke IPD Seri Alam malam semalam dipercayai selepas ibu pelajar tingkatan tiga berkenaan membuat laporan polis atas tuduhan merogol budak bawah umur.

  Baca: ‘Kau Main Dia Atas Katil Kita’ – Luahan Isteri Kecewa

  Menurut Nurul Hidayu, suaminya dan pelajar berkenaan telah mengaku melakukan hubungan seks dengan pelajar terbabit di bilik tidur mereka.


  "Tadi (malam semalam)  saya dipanggil untuk diambil keterangan. Allah tak tidur, Allah tahu mommy dan Haqq Daren dianiaya. Baba (suami) tak mengaku adik (anak) hasil perkongsian hidup dengan Baba. Kemenangan berpihak pada kita, nak," katanya.


  Terdahulu, lelaki terbabit mendakwa Nurul Hidayu juga pernah berlaku curang dan anak yang dilahirkan kononnya hasil dari lelaki lain. Namun Nurul Hidayu menafikan dakwaan itu dan menyifatkan tindakan suaminya itu cuba melepaskan diri.

  "Saya tak kisah dia nak menghina saya. Jangan cakap anak ini hasil dari lelaki lain. Anak ini hasil perkongsian hidup saya dan dia selama 4 tahun.


  "Dia nak pergi bersama perempuan itu, pergi. Saya redha. Saya hamil, banting tulang empat kerat dan kerja untuk selesaikan hutang dia yang mana dia kejar dengan tailong, kawan-kawan dia," katanya.


  Nurul Hidayu berterima kasih kepada orang ramai yang tidak putus-putus memberi sokongan dan kata-kata semangat kepadanya.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad