Header Ads

 • Terkini

  Pengguna Twitter Kongsi Foto Neelofa Bersama Raja Muda Selangor

  Hasrat peminat untuk melihat artis kesayangan mereka Neelofa dan Fattah Amin bersama bagaikan sudah terkubur apabila kedua mereka sudah membawa haluan masing-masing.  Selepas diasak dengan pelbagai soalan mengenai hubungan dirinya bersama seorang kerabat diraja, Neelofa akhirnya mengakui sedang berkawan. Ditanya mengenai perkara tersebut, Fattah Amin mendoakan kebahagiaan Neelofa.

  Baca: Sahkan Berkawan Dengan Kerabat, Fattah Amin Doakan Kebahagiaan Neelofa


  Semalam seorang pengguna twitter Effie Amron berkongsi foto Neelofa yang dikatakan menghadiri satu majlis amal dan duduk semeja bersama Tengku Amir Shah ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah, Raja Muda Selangor.


  Foto tersebut viral dan menjadi bualan netizen di media sosial. Foto tersebut dipercayai diambil sekitar Disember tahun lalu di sebuah majlis amal bagi mengutip dana untuk kanak-kanak yang memerlukan bertempat di Hilton Kuala Lumpur.


  Sebelum ini Berita Harian melaporkan ada netizen yang melihat kerabat diraja berkenaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ketika Neelofa pergi menunaikan ibadah umrah bersama keluarganya baru-baru ini.

  Baca: “Tiada Siapa Tahu Saya Menangis Seorang Diri Kerana Tertekan” – Neelofa

  Mungkin Neelofa sekadar menerima jemputan daripada pihak penganjur majlis tersebut kan? Siapa tahu. Apa-apa pun kita tunggu penjelasan daripada Neelofa sendiri.

  Sumber : Effie Amron via ohbulan

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad