Header Ads

 • Terkini

  “Ayda Jebat Ada Butang Yang Boleh Buka Sisi, Berbeza Saya...” – Redza Rosli

  Jika Suffian dan Elfira sememangnya mengakui berkawan rapat dan direstui keluarga, lain pula kisahnya dengan pasangan selebriti ini yang mendapat ‘restu’ peminat selepas mereka bergandingan dalam drama Ku Kirim Cinta.


  “Ayda Jebat Ada Butang Yang Boleh Buka Sisi Berbeza Saya...” – Redza Rosli

  Bagaimanapun tatkala ditanya sejauh mana perhubungan yang terjalin, lidah Redza Rosli kelu membisu, manakala Ayda Jebat memberi jawapan dengan senyuman meleret.

  Sesekali mereka memandang mesra dan kadang kala renungan mesra itu bagai memberi satu jawapan, biarpun tidak pasti.


  Mengakui agak sukar mendekati si hero kerana sikapnya yang pemalu, Ayda berkata, mereka berjaya memecah kejanggalan beberapa selepas itu.

  “Walaupun saya lahir 17 Mac dan dia lahir 18 Mac pada tahun sama dengan zodiak sama, tapi personaliti kami jauh berbeza.

  “Saya memang mudah mesra dengan sesiapa, tapi dia sangat pemalu dan memang agak sukar untuk berbual pada awalnya.

  “Tapi lama-kelamaan barulah kami ok dan sekali sekala adalah bermesej berbanding awal-awal dulu,” ujar Ayda.

  Bagi Redza pula, sikap gila-gila Ayda membuatkan dia berasa lebih ceria bersama dengan gadis itu.

  “Dia macam ada jumpa ‘butang’ yang boleh membuka sisi berbeza saya. Secara tidak langsung saya berasa selesa dengannya,” katanya yang juga duta kempen Terima Kasih TV3 dengan Ayda.

  “Ayda Jebat Ada Butang Yang Boleh Buka Sisi Berbeza Saya...” – Redza Rosli

  Biarpun ada yang melihat Redza menumpang populariti Ayda sepanjang bergandingan dengan bintang itu, Redza pantas menafikannya.

  “Saya rasa tidak ada istilah menumpang populariti kerana saya bermula dari bawah dan berusaha untuk berada di tahap sekarang.

  “Namun tidak dinafikan saya terasa tempias populariti Ayda kerana dia mempunyai peminat yang ramai dan mesti peminat-peminatnya menyokong karier seni serta dramanya.

  “Jadi secara tidak langsung mereka juga menyokong karier seni saya,” katanya.

  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad