Header Ads

 • Terkini

  Che Ta Beraya Sakan Dengan Kereta SUV Mewah Haval H2 (Foto + Video)

  Nampaknya raya tahun ini rezeki untuk Rozita Che Wan. Bagi pelakon yang popular dengan nama Che Ta ini bukan sekadar melaram dengan lebih seratus pasang baju raya seperti yang diberitahu sebelum ini, malahan pelakon ini akan bergaya dengan kereta baharu iaitu sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) jenama H2 Haval untuk raya tahun ini.


  Che Ta Beraya Sakan Dengan Kereta SUV Mewah Haval H2 (Foto + Video)

  “Alhamdulillah, pastinya raya saya kali ini memang berganda keseronokannya. Rezeki saya apabila dapat bergaya dengan tajaan baju raya dan kini, kereta baharu pula. Saya hanya mampu memanjat kesyukuran”.

  Che Ta menjelaskan dia tidak menyangka menerima hadiah berkenaan menjelang Hari Raya Aidilfitri tidak lama lagi, dan lagi menggembirakannya, no pendaftaran yang begitu hampir sama  dengan namanya.


  “Saya juga berasa bertuah kerana diberikan nombor pendaftaran dengan abjad yang menyerupai ejaan nama saya

  Pelakon itu juga mengatakan dia berasa bertuah kerana kenderaan berkenaan didaftarkan dengan no pendaftaran yang seeakan dengan abjad ejaan namanya iaitu ‘RQ2174’ (Rozita).

  Che Ta Beraya Sakan Dengan Kereta SUV Mewah Haval H2

  Che Ta Beraya Sakan Dengan Kereta SUV Mewah Haval H2

  Che Ta Beraya Sakan Dengan Kereta SUV Mewah Haval H2


  Walaubagaimanapun dia tidak memberitahu tentang harga no pendaftaran itu kerana ia telah diuruskan oleh pihak Haval.  Memetik laporan dalam BH, Che Ta menjadi duta kepada Haval Malaysia sejak Oktober lalu dan terikat selama setahun bersama jenama tersebut.

  Sumber : BH Online


  Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

  No comments

  Post Top Ad

  Post Bottom Ad