Header Ads

  • Terkini

    Fazura "Wanita Terakhir" Fattah Amin? — Peminat Kritik Asyik "Cinta Lokasi"

    Tamat sudah drama Hero Seorang Cinderella sebanyak 24 episod lakonan mantap Fattah dan Fazura. Pelbagai kritikan dan kutukan buat mereka tapi sambuatan drama HSC tetap luarbiasa.



    Habis sahaja episod HSC semalam , Fattah muatnaik status di laman instanya berkenaan drama terbarunya bertajuk "wanita terakhir ".

    Dalam captionnya , Fattah seperti memberi hint kepada peminat siapakah heroin wanita terakhir" sekali lagi pasangan ini bakal membintangi karya terbaru, Wanita Terindah. Wahh ! Tak sabar nak tengok lagi dan lagi .. haters jauh-jauh ok.

    "Salam Jumaat. Saya teruja untuk #wanitaterindah semoga di permudahkan Insya-Allah. Eh jap nak tanya korang boleh teka ke siapa heroin?" tulis Fattah.


    Dalam banyak-banyak komen yang mengatakan Fazura sebagai heroin drama tersebut, ada dalam kalangan netizen yang ingin melihat gandingan semula Neelofa dan Fattah.

    Fazura Adalah "Wanita Terakhir" Fattah Amin? — Peminat Kritik Asyik "Cinta Lokasi"

    Antara mesej yang ditinggalkan pengikut #fattzura seperti berikut:

    @_zulaikhaarosly: @missfazura la tu.

    @enil.azman: @lizasaiful @wahidawaheeda Wahh sekali lagi lovebirds ni.

    @familysim93: Ypm kita Fazura.

    @farah_snd: Please kak Faz la heroin dia. We want more #fattzura.

    @eraqhaleeda_: Tolonglah jangan bagi Fazura. Bosan dah. Neelofa la pula.

    @noriz_zam: Fazura je yang sesuai. Alhamdulillah projek #fattzura lagi sebab itu dari semalam PM asyik senyum manis je kan.

    @catloverr1989: Eee... Janganlah, Neelofa!!

    Yang pasti mampu atau tidak drama Wanita Terindah mengalahkan kejayaan drama HSC dan Suri Hati Mr. Pilot, sama-sama kita nantikan hasilnya.


    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad