Header Ads

  • Terkini

    Mia Ahmad Punca Suami Isteri Gaduh Besar? Ini Respon Balas Mia Ahmad

    Pelakon Mia Ahmad baru-baru ini telah dipilih menjadi model atau duta iklan ayam goreng McDonald's. Namun memang tidak disangka kerana Mia Ahmad menjadi model ayam goreng itu, sepasang suami-isteri dikatakan bergaduh.


    Mia Ahmad Punca Suami Isteri Gaduh Besar? Ini Respon Balas Mia Ahmad

    Seorang istei dikatakan jelous kerana suami menghantar gambar ayam goreng yang sedang dipegang oleh Mia Ahmad.

    Kerana geram dengan suaminya, wanita berkenaan telah menconteng wajah Mia dan perbuatan itu telah menjadi viral di laman FB.


    Mia Ahmad kemudian terlihat perkara ini yang menjadi viral dan memuatnaik gambar di FB.

    Ini caption Mia Ahmad:

    "Saw this on fb. It went viral. Hilarious! I gelak guling-guling walaupun cuba baca dua tiga kali baru faham sbb tak faham bahasa yang digunakan. Takpe dik, kakak rela muka kena conteng. Jangan gaduh-gaduh dah ya? 

    Apabila dihubungi wartawan, inilah komen dari Mia Ahmad:

    "Saya hanya mampu gelak saja apabila baca paparan skrin yang viral dekat Facebook. Pada mulanya, saya tak berapa faham apa yang mereka cuba sampaikan.

    "Tak sangka pula iklan itu boleh buat orang bergaduh.

    "Namun, saya tak tahu benda ini betul atau gurauan saja. Tapi kalau betul, hari raya ini janganlah gaduh-gaduh.

    "Saya rela muka diconteng daripada jadi penyebab suami isteri bergaduh,"


    Malah suami kepada Mia Ahmad, Izham Tarmizi turut menyatakan pandangannya.

    Berikut adalah antara mesej yang ditinggalkan netizen susulan gambar Mia diconteng wanita berkenaan:

    @izhamtarmizi: Takpa nanti balik I conteng lagi banyak ya kak.
    @miss.shera95: Hahaha lawak lah.
    @adamhasri: Kesian kak Mia haih muka cantik cantik dia conteng pula adoi.
    @miss.anyss: Saya pun gelak bila tengok.... Hahaha.
    @noorfauziah8323:  Kesian Mia kita. Dia yang kena tempias... Sabar lah Mia...
    @shahnjit: Hahaha... Memang kelakar habis. Pasal ini pun nak jealous. Tapi betul kata Mia, rela diconteng dari jadi sebab laki bini gaduh. Choi betul!

    Itulah komen dari mia Ahmad tentang hal ini. Kepada perempuan di luar sangat janganlah jelous sangat.
    Baca: Belum Berbulan Madu, Mia Ahmad Dedah Tabiat Sebenar Suami Lepas Kahwin

    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad