Header Ads

  • Terkini

    Suami Kasari Isteri Di Tempat Awam, Marah Orang Lain Yang Cuba Bantu Isterinya

    Keganasan rumah tangga tidak hanya berlaku di dalam rumah. Ada juga yang terjadi di khalayak orang ramai. Namun, selalunya hal rumah tangga jarang orang lain masuk campur jika terjadi di tempat umum.


    Suami Kasari Isteri Di Tempat Awam, Marah Orang Lain Yang Cuba Bantu Isterinya

    Terbaru, kejadian yang berlaku di KLIA apabila seorang lelaki sedang mengasari isterinya telah menarik perhatian netizen Suri Kempe dan rakannya dan ingin membantu wanita berkenaan. Ikuti perkongsian dari gadis ini yang menjadi bualan netizen.

    So this happened as Zuly and I tried to catch the train back from KLIA today.

    We walked down the escalators and as we came down the final one towards to end of the hallway, I saw some guy pushing and shoving who I presumed to either be his girlfriend or wife repeatedly. She managed to escape his grasp and he was about to go after her:

    Me: eh tolong jangan nak belasah2 girlfriend.

    A**hole: eh, itu isteri saya! (as if that made it all ok!)

    Me: ha kalau isteri lagi la jangan pukul mcm gitu. Dah kenapa?

    A**hole: apa masalah skarang ni?

    *trying to get in my face, and puffing his chest*


    Meanwhile, his friend who is standing behind several pieces of luggage on the side keeps telling me to not to get involved.

    Me: eh kalau dia nak pukul bini dia mcm ni, bukan saja masalah saya, masalah semua orang kat sini. Boleh aje saya report -

    A**hole: report? report ah!!! Bitch! Jangan nak masuk campur hal saya.

    Wife comes along and tries to apologize for her husband's behavior. After she assured me she was okay, suddenly the asshole yells,

    "Kau ni siapa nak masuk campur hal aku?Dahlah tak pakai tudung!!"

    I was walking away at this point, but when he yelled that out I turned around, and yelled back: hey! lelaki melayu dayus, dah lah pukul bini and mulut mcm sial ada hati nak kutuk saya tak pakai tudung? Ini lah masalahnya kalau dah bodoh!

    And I turn and walk away. Of course, the stupid name calling doesn't stop, and I can hear him cussing in the background. When I finally remembered that it would make sense to take a picture of him, I was already behind the turnstile. But whenever I pointed the phone towards him, he would attempt to hide behind someone. And flick me off on the side.

    Rata-rata netizen memuji tindakan Suri dan rakannya untuk mempertahankan wanita itu dari terus dikasari oleh lelaki berkenaan. Walaupun begitu, masih ramai yang mengambil sikap rumah tangga orang jangan masuk campur.


    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad